Księżna Charlene znowu choruje? Oświadczenie pałacu!

Nie tylko rodzina Królowej Elżbiety II wzbudza wiele emocji! Książe Monako Albert kilka lat temu poślubił pływaczkę Charlene Grimaldi. Niestety nowa członkini rodziny królewskiej szybko zyskała przydomek "najsmutniejszej księżnej świata". Z jakimi problemami zmaga się tym razem?

Książe Albert poślubił Charlene w 2011 roku. Już podczas samego ślubu krążył pogłoski o tym, że znana pływaczka nie jest do końca zadowolona ze swojego losu.  Świat obiegły zdjęcia z ceremonii. Oprócz wspaniałej sukni i tłumu gości, na niektórych fotografiach widać jak księżna roni łzy i to wcale nie ze szczęścia...

Najsmutniejsza panna młoda

Związek królewskiej pary nie zawsze uchodził za udany. Gazety całego świata huczały o zdradach księcia Alberta oraz jego nieślubnych dzieciach. Charlene wprawdzie wiedziała o niewierności mężą przed ślubem, ale nieprzyjemne sytuacje bardzo się na niej odbiły. Stres z tym związany wpłynął na zdrowie księżnej.  Przez kilka miesięcy nie pojawiała się w mediach.

Zniknięcie czy ucieczka?

Jakiś czastemu Grimaldi wyjechała do RPA, gdzie złapała poważną infekcję uszu, gardła i nosa. W związku z tym musiała zostac w Afryce trochę dłużej. Leczyła chorobę w ośrodku zamkniętym.To dało powód do plotek o rzekomej próbie ucieczki księżnej z Monako. Później Charlene wróciła na chwilę do kraju i znowu zniknęła. Ostatnio była pływaczka udzieliła wywiadu gazecie "Monaco-Matin".

Mój stan zdrowia jest bardzo kruchy. Nie mogę się za bardzo spieszyć. Droga była długa, trudna i bardzo bolesna. (...) Jestem bardzo szczęśliwa, że znów mogę być w domu w Monako z moją rodziną - czytamy.

Kolejna choroba

Wydawać by się mogło, że to koniec walki małżonki Alberta z problemami zdrowotnymi. Niestety kilka dni temu "People" poinformował, że księżna zmaga sie z wirusem COVID-19. Takie wiadomości potwierdził rzecznik prasowy pałacu. Rodzina królewska jednak uspokaja i twierdzi, że stan zdrowia księżnej jest stabilny. Już niebawem powinna zakończyć kilkudniową izolację.

Charlene trafiła do zamkniętego ośrodka. "Wycieńczona emocjonalnie i fizycznie". Niepokojące wieści o księżnej Monako
Książę Albert potwierdził, że jego małżonka trafiła do ośrodka poza Monako w związku z poważnymi problemami zdrowotnymi. "Była wycieńczona emocjonalnie i fizycznie" - ujawnił. Podczas obchodów święta narodowego jej dzieci trzymały...

Księżna Kate nie miała szans na reakcję! Nagranie z niepokorną księżniczką Charlotte hitem Internetu [WIDEO]
Księżniczka Charlotte bardzo szybko stała się ulubienicą tysięcy Brytyjczyków. Charyzmatyczna 6-latka już nie raz udowodniła, że ma charakterek i poczucie humoru, które nie zawsze prezentuje w odpowiednim momencie. Wiele osób zauważa spore...

"Kogel-mogel". Nie żyje Roman Załuski
Nie żyje Roman Załuski, twórca komedii "Och, Karol", "Kogel-mogel" czy "Galimatias, czyli kogel-mogel II". O śmierci słynnego reżysera i scenarzysty poinformowało we wtorek Stowarzyszenie Filmowców Polskich. Załuski za kilka dni obchodziłby urodziny.