Ten Years After

kraj: Wielka Brytania   gatunek: rock, blues   dekady: 1960, 1970, 1980
Słuchaj w serwisie RMF ON:

RMF Classic RockRMF 70sRMF 70s Disco

A Space in Time
A Space in Time
1. One Of These Days • 2. Here They Come • 3. I'd Love To Change The World • 4. Over The Hill • 5. Baby Won't You Let Me Rock 'N' Roll You • 6. Once There Was A Time • 7. Let The Sky Fall • 8. Hard Monkeys • 9. I've Been There Too • 10. Uncle Jam
1. I May Be Wrong, But I Won't Be Wrong Always • 2. Summertime / Shantung Cabbage • 3. Spider In Your Web • 4. At The Woodchopper's Ball • 5. Standing At The Crossroads • 6. I'm Going Home
I'd Love to Change the World  1971
I'm Going Home  1968
30 listopada 1943
W Bedfordshire w Anglii urodził się Leo Lyons - basista i współzałożyciel grupy Ten Years After.
20 listopada 1944
W Harrow w Anglii przyszedł na świat producent Mike Vernon. Na koncie ma sukcesy takich grup jak Fleetwood Mac, Chicken Shack czy Ten Years After.
19 grudnia 1944
W Nottingham w Anglii urodził się słynny gitarzysta Alvin Lee, lider zespołu Ten Years After.
Zobacz także:

Kim NowakBlue Cheer