Gigi Hadid i Zayn Malik się rozstali! Para wydała wzruszające oświadczenie

Na naszych oczach zakończył się kolejny piękny związek. Tym razem rozstali się Gigi Hadid i Zayn Malik. Była to jedna piękniejszych par show-biznesu. Wieści te jednak nie są jedynie plotkami, bowiem modelka i piosenkarz wydali oświadczenia, które z pewnością wzruszą fanów pary. Są piękne i dojrzałe!

baby, stylin. ?? @zayn @voguemagazine @tonnegood @inezandvinoodh ???

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Fanom Gigi Hadid i Zayna Malika ta informacja złamie serce. Para zakończyła swój związek, który trwał od ponad dwóch lat. Były członek One Direction i top modelka podjęli decyzję o rozstaniu. Chciałoby się wierzyć, że to tylko kolejne plotki, jakich wiele, jednak tym razem nie ma na to szans, bowiem informacja o tym, że drogi Gigi i Zayna się rozeszły, poinfomowali sami zainteresowani za pośrednictwem Twittera.

Najpierw o rozstaniu poinformował Zayn. Muzyk w pięknych i wzruszających słowach napisał o związku, jaki stanowił z modelką. Piosenkarz ma też nadzieję, że w tym trudnym czasie fani uszanują nie tylko decyzję, jaką podjął z ukochaną, ale też ich prywatność.

"Gigi i ja mieliśmy niesamowicie znaczącą, kochającą i radosną relację. Mam ogromny szacunek i uwielbienie względem Gigi jako kobiety oraz przyjaciela. Ona ma niesamowitą duszę. Jestem wdzięczny wszystkim naszym fanom, że szanują tę trudną decyzję oraz naszą prywatność. Żałujemy, że nie mogliście dowiedzieć się tego od nas. Kochamy Was wszystkich" – można przeczytać wśród jego tweetów.

Niedługo po jego oświadczeniu, pojawiło się to od Gigi. W nim również nie brakowało dojrzałego spojrzenia na to, co przyniosło życie. Na początku modelka zaznaczyła, że informowanie o takich decyzjach jest bardzo trudne.

Jak dowiedział się "The Sun" od znajomego pary, Gigi i Zayn "po prostu się od siebie oddalili, będąc ze sobą tak długo", jednak "wciąż są sobie bliscy i będą się wspierać". Informator tabloidu dodał, że powodem nie były problemy ani kłótnie a "liczba zajęć i podróży".

"Liczba ich zajęć i podróży odcisnęłaby się piętnem na każdym, nawet najbardziej dojrzałym związku. A to przecież wciąż dzieciaki" – można przeczytać słowa znajomego pary na łamach gazety.

"Oświadczenia o rozstaniu często wydają się bezosobowe, ponieważ nie ma sposobu by wyrazić słowami, co dwójka ludzki wspólnie doświadczyła w czasie kilku lat... nie tylko związek, ale ogólnie biorąc życie. Jestem bezgranicznie wdzięczna za miłość, czas i lekcje życia, które dzieliłam razem z Zaynem. Nie chcę dla niego nic więcej niż to, co najlepsze, i będę go wspierać jako przyjaciela, wobec którego mam bezbrzeżny szacunek i miłość. Jeśli chodzi przyszłość, cokolwiek jest dane być, to będzie" – napisała Hadid.

Jak wynika z oświadczeń podanych przez parę, możemy być pewni, że ich relacje nie uległy pogorszeniu. Możliwe, że jeszcze tę dwójkę nieraz zobaczymy w swoim towarzystwie. Choć z pewnością wśród niektórych pojawi się nadzieja, że nie wszystko stracone i Gigi Hadid oraz Zayn Malik za jakiś czas wrócą do siebie.