Wytwórnia wydała oświadczenie dotyczące Ani Dąbrowskiej

Co się stało? Przeczytajcie koniecznie!

Płyta dla „Dla naiwnych marzycieli” powstawała przez pół roku, w czterech różnych warszawskich studiach, z udziałem kilkunastu muzyków. – „W dużej mierze związane było to z procesem uczenia się przeze mnie produkcji muzycznej. Wszystko chciałam wypróbować na własnej skórze i na własnym portfelu. Przemieszczałam się z miejsca na miejsce i sprawdzałam, co z tego wyjdzie” – tak Ania Dąbrowska wspomina proces tworzenia i rejestracji materiału. Muzyki, która zaskakuje subtelnością i elegancją, ujmuje przestrzenią podkreślaną przez partie fortepianu, gitary akustycznej czy fletu. – „Po raz pierwszy przed wejściem do studia zrobiłam próby z zespołem i razem aranżowaliśmy te piosenki. Lekkość tej muzyki, powietrze, które tam słychać, wynika również z tego, że sprawdziliśmy, co działa i wiedzieliśmy, że już nie trzeba niczego dokładać, że piosenka jest gotowa”.

Oświadczenie Ani Dąbrowskiej

Opublikowany przez RMFon.pl - Radio internetowe na 18 marca 2016

Kinga Rusin na zmysłowej fotografii. Dziennikarka pozuje nago
Kinga Rusin nie boi się zawodowych wyzwań, nie wstydzi własnych poglądów i regularnie dba o fanów. Dziennikarka od lat cieszy się niesłabnącą popularnością i mimo, że strzeże swojej prywatności chętnie publikuje w mediach społecznościowych kolejne kadry z życia. Ostatnio na jej instagramowym profilu pojawiło się odważne zdjęcie!