Anna Popek rozstała się z partnerem i wydała specjalne oświadczenie. "Był to spóźniony błąd młodości"

Anna Popek opublikowała specjalne oświadczenie dotyczące swojego życia uczuciowego. Dziennikarka postanowiła zareagować w ten sposób po tym, jak dowiedziała się, że jej były partner nadal powołuje się na łączącą ich relację.

Anna Popek singielką

Anna Popek to dziennikarka, która od lat związana jest z Telewizją Polską. Choć prezenterka uczestniczyła w takich programach jak "Gwiazdy tańczą na lodzie", "Taniec z gwiazdami", czy "Fort Boyard", to zawsze stawiała wyraźną granicę pomiędzy swoim życiem prywatnym i zawodowym. Teraz jednak Anna Popek zrobiła wyjątek i opowiedziała o swoim życiu uczuciowym.

W 2011 roku dziennikarka wzięła rozwód po 16 latach małżeństwa. Od jakiegoś czasu w mediach pojawiały się informacje o nowej miłości Anny. Miał nią być młodszy o 11 lat fotograf Tomasz Krupa. Niestety ich związek nie przetrwał, co mogliśmy przeczytać w specjalnym oświadczeniu wydanym przez prezenterkę.

Komentarz dziennikarki

Anna Popek opublikowała na swoim Instagramie post, w którym odniosła się do swojego niedawnego związku. Przyznała w nim, że zwykle unika wypowiedzi na temat swojego życia prywatnego, jednak obecna sytuacja zmusiła ją do złamania tej zasady. Dziennikarka kategorycznie stwierdziła, że nic jej już nie łączy z byłym partnerem. Powodem tego oświadczenia miało być zachowanie fotografa, który nadal powoływał się na znajomość z prezenterką.

Chcę potwierdzić fakt, że opisywana relacja to przeszłość. Jak złośliwie skomentował tę sytuację mój znajomy był to spóźniony błąd młodości. No cóż, czasem i tak się zdarza. Jednak w związku z tym, że dochodzą mnie słuchy o powoływaniu się przez tę osobę na wciąż aktualne kontakty ze mną oświadczam, że ani prywatnie, ani zawodowo ani towarzysko nic mnie z panem Tomaszem nie łączy. Powoływanie się na mnie będzie nadużyciem - napisała

Anna Popek zachwyca w stroju kąpielowym. 52-letnia gwiazda "niczym Afrodyta"
52-letnia Anna Popek pochwaliła się w sieci zdjęciem znad morza. Dziennikarka i prezenterka telewizyjna zachwyciła zgrabnym ciałem w stroju kąpielowym. "Zamurowało mnie" - komentują internauci.