Finaliści "Love Island" rozstali się! "Nie wszystko jest tak piękne, jak wygląda w telewizji" [OŚWIADCZENIE]

Finaliści programu: "Love Island. Wyspa miłości" rozstali się. Na Instagramie Caroline Juchniewicz pojawiło się specjalne oświadczenie, w którym uczestnicy randkowego show tłumaczą powody takiej decyzji. "Nie wszystko jest tak piękne, jak wygląda w telewizji" - można przeczytać w pewnym momencie...

Caroline i Mateusz z „Love Island” nie są już razem

Nie tak to miało wyglądać! Caroline Juchniewicz i Mateusz Zacharczuk – zwycięzcy 3. Edycji programu: „Love Island. Wyspa miłości” – rozstali się. Związek pary przeszedł już do historii, a CJ i Mati poinformowali o tym za pośrednictwem mediów społecznościowych. Specjalne oświadczenie najpierw pojawiło się na instagramowej relacji Caroline, a następnie także na InstaStory jej byłego już chłopaka. Dlaczego Caroline i Mati z „LI” postanowili zakończyć swoją relację?

Ostatnio mam dużo wiadomości na temat tego, gdzie jest Mateusz. Niestety, nie wszystko jest tak piękne, jak wygląda w telewizji i byliśmy w publicznym związku, któremu bardzo dużo z Was kibicowało. Bardzo dziękujemy Wam za całe wsparcie. Byliście z nami od początku i widzieliście, jak nasza miłość rozkwitała. Dlatego należy Wam powiedzieć, że jesteśmy w dobrym kontakcie i będziemy się widywać, ale na razie nie jesteśmy razem. Jest to trudny dla obu z nas i chcemy, abyście uszanowali naszą prywatność (…). – relacjonowała Juchniewicz.

Fot. InstaStory @carolinejuchniewicz

„Love Island. Wyspa miłości 3”. Caroline Juchniewicz i Mateusz Zacharczuk ogłaszają rozstanie

Caroline z „Love Island 3” dodała także, iż szczegóły rozstania pragną z Mateuszem zachować dla siebie:

(…) Nie jesteśmy w stanie odpowiadać na pytania dlaczego nie jesteśmy razem. Jeśli znacie mnie z programu, to wiecie, że kieruję się tym, co ma być to będzie i oboje jesteśmy dobrej myśli.

Mateusz i Caroline poznali się w 3. edycji programu: „Love Island. Wyspa miłości” emitowanej w pierwszej połowie roku. Mężczyzna początkowo nie mógł znaleźć odpowiedniej partnerki na Wyspie Miłości, ale gdy pojawia się na niej piękna Caroline – jego serce zabiło mocniej. Także urocza blondynka nie była długo obojętna na jego zaloty, a po kilku dniach CJ i Mati byli już parą. Zakochani cieszyli się ogromną sympatią widzów, którzy zdecydowali, że to właśnie oni powinni wygrać główną nagrodę – sto tysięcy złotych. Po zakończeniu programu Caroline Juchniewicz i Mateusz Zacharczuk budowali swoją relację z dala od kamer, skupiając się na miłości. Obydwoje prężnie działali także w mediach społecznościowych, jednak w ostatnim czasie czujni internauci zauważyli brak wspólnych zdjęć pary, co obrali za zły znak. Jak się okazało, intuicja ich nie zawiodła: Mateusz i Caroline nie są już razem. Spodziewaliście się takiego obrotu spraw?

"Love Island 4". Pierwsza para już się rozstała! "Prawdziwe życie weryfikuje wszystko"
Pierwsza para z czwartej edycji "Love Island" ogłosiła rozstanie. Uczestnicy randkowego reality show Polsatu przekazali wszystko za pośrednictwem mediów społecznościowych. Co zadecydowało o tym, że postanowili się rozejść?