Siostra Joanny Krupy rozstała się z mężem. Marta Andretti wydała oświadczenie

Marta Andretti, siostra Joanny Krupy, oficjalnie potwierdziła krążące od jakiegoś czasu plotki. 35-latka wydała oświadczenie i poinformowała w nim, że rozstała się ze swoim mężem Marco Andrettim. Para wzięła ślub zaledwie 4 lata temu, a ich huczne wesele było bogato relacjonowane przez media.

Marta Andretti potwierdza rozstanie z mężem

Marta Andretti to siostra Joanny Krupy, znanej modelki oraz gospodyni programu „Top Model”. Cztery lata temu kobieta wzięła ślub z Marco Andrettim, z którym związana była od dłuższego czasu. Ceremonia ślubna oraz wesele były szeroko relacjonowane przez media. Niestety szczęście, które mogliśmy zobaczyć w wielu kolorowych gazetach i internetowych portalach, dobiegło właśnie końca.

Od jakiegoś czasu mówiło się o kryzysie w ich związku. Na instagramowym profilu Marty Andretti na próżno można było szukać nowych zdjęć z mężem. Zaniepokojeni fani zaczęli pytać 35-latkę o sytuację w jej związku. W końcu kobieta zdecydowała się przerwać milczenie i poinformowała, że nie jest już z Marco Andrettim. W oświadczeniu wyjaśniła, dlaczego jej małżeństwo jak z bajki właśnie się zakończyło.

Dostawałam mnóstwo wiadomości i czuję, że nadszedł czas na wydanie oficjalnego oświadczenia, abyśmy oboje mogli pójść dalej. Marco i ja nie jesteśmy już razem. Oboje doszliśmy do wniosku, że nie da się tego przepracować i wzajemnie podjęliśmy decyzję, by zakończyć to w sposób kulturalny i pełen szacunku. Życzę Marco jak najlepiej! Dziękuję za zrozumienie – czytamy w oświadczeniu.

Marta i Marco Andretti – jak wyglądał ich związek?

Marta i Marco Andretti byli ze sobą związani od wielu lat. Poznali się w 2011 roku tuż po tym, jak siostra Joanny Krupy wystąpiła w programie „Top Model”. Od razu zbliżyli się do siebie. Marta, choć wcześniej próbowała swoich sił w różnych profesjach (m.in. jako modelka i piosenkarka), zrezygnowała z dalszej walki o podbicie świata show-biznesu i zaczęła unikać towarzystwa błysków fleszy.

W 2017 para pobrała się w należącej do rodziny Marco Villi Montona w Pensylwanii. Ceremonia ślubna i wesele było na bogato relacjonowane w mediach. Na bajkowym ślubie pojawiło się podobno ponad 230 gości, a według niektórych relacji w prezencie ślubnym młode małżeństwo miało otrzymać m.in. kilka luksusowych rolls-royce’ów. Wówczas majątek Andrettiego szacowano na ok. 100 milionów dolarów. Niestety, małżeństwo Andrettich przetrwało tylko 4 lata.

Joanna Krupa prezentuje ponętne ciało w bikini. Ale show skradła jej piękna siostra. Hot! [ZDJĘCIE]
Najnowsze zdjęcie Joanny Krupy zrobiło prawdziwą furorę. Gwiazda programu "Top Model" wrzuciła do sieci kadr, na którym jest w bikini. Show skradła jednak jej siostra Marta, która także postawiła na bardzo seksowny strój kąpielowy....