Poplista

1
Sylwia Grzeszczak och i ach
2
Purple Disco Machine & Benjamin Ingrosso Honey Boy
3
Henri PFR Last Night

Co było grane?

05:29
Feel Swoje szczęście znam
05:32
Katerine Ayo Technology
05:43
Dawid Podsiadło Nie lubię Cię

Uwaga! 7 lipca Facebook usunie część zdjęć swoich użytkowników

Stanie się tak, jeśli nie zainstalujemy specjalnej aplikacji. Sprawdźcie szczegóły.

Niewiele czasu pozostało, by ocalić nasze zdjęcia. Fotografie, które znajdują się w folderze „Zsynchronizowane”, zostaną usunięte z naszych profilów, jeśli w naszych smartfonach i tabletach nie zainstalujemy aplikacji Moments. Facebook argumentuje to w następujący sposób:

Zdjęcia, które prywatnie zsynchronizowałeś ze swojego telefonu do Facebooka niedługo zostaną usunięte. Wcześniej zostały przeniesione do nowej aplikacji autorstwa twórców Facebooka – Moments. Jeśli chcesz zachować te zdjęcia, pobierz i zaloguj się w aplikacji Moments przed 7 lipca”.



Zapowiedź firmy Marka Zuckerberga wzbudziła już sporo kontrowersji. Użytkownicy nie chcą instalować aplikacji, a Facebook stara się ich do tego zmusić, podobnie jak w przypadku Messengera. Jego instalacja również została zalecona i już niedługo będzie koniecznością – w przeciwnym wypadku użytkownicy stracą oni dostęp do archiwum rozmów i nie będą mogli prowadzić konwersacji za pośrednictwem platformy.

Can't use the mobile #facebook site for #messenger. Still not downloading it. Memory hog! #fuckoff

A photo posted by Da Khemist (@gumby216) on



Jeśli nie chcecie, by zdjęcia znajdujące się w folderze „Zsynchronizowane” przepadły na zawsze, musicie się spieszyć. „Jeśli nie chcesz zainstalować aplikacji Moments, pobierz zdjęcia bezpośrednio na swój komputer ze swojego profilu na Facebooku” – informują łaskawie twórcy, dając użytkownikom czas do 7 lipca.


Dziękujemy za przeczytanie naszego artykułu do końca!

Polecamy

Więcej z kategorii

Najchętniej czytane