Jacek Borkowski i Paulina Koziejowska nie są już razem?! Pogodynka wydała zaskakujące oświadczenie!

Związek Jacka Borkowskiego i Pauliny Koziejowskiej należy już do historii? Wiele na to wskazuje! Pogodynka zamieściła w mediach społecznościowych długi wpis, w którym odnosi się do relacji z aktorem... Co napisała?
fot.AKPA/Baranowski

Jednak zerwanie?

Ten związek wzbudzał ogromne zainteresowanie w świecie show-biznesu. Jakiś  czas temu wyszło na jaw, że Jacek Borkowski – aktor znany głównie z postaci Piotra Rafalskiego w serialu „Klan”, spotyka się z młodszą od siebie pogodynką: Pauliną Koziejowską. Mimo sporej różnicy wieku (aktor jest starszy od wybranki o 23 lata) dla wielu komentujących byli parą wręcz idealną. Chętnie pojawiali się na różnych wydarzeniach, a nawet udzielali wywiadów w telewizji śniadaniowej. Nic więc nie wskazywało na to, że tych dwoje zdecyduje się na rozstanie. Najprawdopodobniej tak właśnie się stało, a świadczyć o tym może oświadczenie Koziejowskiej, które zamieściła na swoim Instagramie.

„Nasze drogi życiowe się mijają…”

W opublikowanym przez partnerkę Borkowskiego poście czytamy:

„To były dla mnie trzy fascynujące miesiące życia. Niestety nasze drogi życiowe się mijają. Jacek jest cudownym człowiekiem, świetnym ojcem, super kompanem i bardzo dobrym aktorem. Dlatego mówię stop hejtowi i wszelkim obraźliwym komentarzom na jego temat. Nie wylewajcie pomyj, bo znacie go tylko z mediów. Pamiętajcie też o tym, że wszystkie artykuły i komentarze czytają także jego dzieci. Ja życzę Jackowi wszystkiego, co najlepsze i zawsze miło będę wspominać wspólne chwile…”

Pod postem Koziejowskiej pojawiło się sporo słów od obserwatorów, którzy odnieśli się do szybkiego rozstania pary:

„Brawo dla Ciebie, bo umiesz rozstać się z klasą”

„Taka fajna para z Was była”

„Szkoda, trzymałam za Was kciuki”

Pojawiły się również głosy krytyki:

„Pani Paulino, jednego nie rozumiem, po co Państwo występowali tak szybko razem w DDTVN i takie rzeczy opowiadali. Człowiek jako widz czuje się oszukany. A dzieci i tak szkoda, bo nie ma ich matki i mają zafundowaną huśtawkę emocjonalną.”

Jacek Borkowski publikuje zbyt intymne zdjęcia z nową partnerką. Fani w szoku: "Panie Jacku, po co to"?
Jacek Borkowski - aktor teatralny, filmowy i telewizyjny, który w swoim dorobku artystycznym ma kilkadziesiąt rozmaitych ról - od lat gości w polskich domach jako jeden z bohaterów popularnego serialu "Klan", gdzie wciela się w rolę...

O związku Jacka Borkowskiego i Pauliny Koziejowskiej po raz pierwszy zrobiło się głośno latem tego roku. Jeszcze niedawno w rozmowie z „Super Expressem” zakochani przyznawali, że w planach mają stworzenie wspólnego domu razem z dziećmi aktora dziećmi Magdaleną (13 l.) i Jackiem (16 l.). Teraz jednak ich związek należy już do przeszłości.